Lunchen of dineren? Reserveer direct!

0183 699 736

Metropole

 

In een historisch pand in de binnenstad van Gorinchem exploiteert Syndion Metropole. Het pand is gebouwd in 1887 door Gerrit van Andel en in 1921 herbouwd tot de huidige omvang, waarna het de naam ‘Metropole’ heeft gekregen.

In 2009 is Metropole in samenwerking met Syndion opnieuw verbouwd en ingericht.

Vanaf die tijd is het restaurant bekend als ‘Lunch restaurant Metropole' en biedt het mensen met een handicap een werkplek. Zij kunnen zich hier ontwikkelen tot vakbekwame medewerkers in de horeca. Mede hierdoor kunnen zij zich als volwaardig burger deelnemen aan de samenleving en zicht ontwikkelen dankzij de professionele begeleiding. Dit biedt uiteindelijk ook kansen op een 'gewone' baan in de horeca.

 

Van restaurant tot stadscafé

Metropole is onlangs vernieuwd. Niet alleen is het interieur aangepakt, ook onze openingstijden zijn veranderd. De keuken is nu tot 20.00 uur geopend. Dat betekent dat u vanaf 16.00 uur aan kunt schuiven voor een heerlijk diner.

Dat alles in combinatie met een nieuwe naam met passende huisstijl en nieuwe website. Met trots presenteren wij u; Metropole.

Ook zijn wij te vinden op Facebook. Like onze Facebook pagina. Je blijft niet alleen op de hoogte van ons laatste nieuws, maar kun je ook genieten van onze (smakelijke) aanbiedingen.

 

Doelstelling Metropole

  • Het bevorderen van integratie en participatie in de samenleving van mensen met een handicap.

     
  • Het scheppen van voorwaarden en mogelijkheden waardoor een maximale kans wordt geboden op een reguliere baan aan mensen met een handicap.


In dit bedrijf staat de medewerker met een handicap centraal. De uitstraling van dit bedrijf is dat er hier iets bijzonders gebeurt.

De kennismaking met onze medewerkers die dagelijks zorg dragen voor een optimale sfeer, waardoor onze gasten zich welkom voelen en genieten.