Lunchen of dineren? Reserveer direct!

0183 699 736

Flexwerken

Om de visie van Syndion te ondersteunen is Metropole intensieve samenwerkingsverbanden aangegaan met collega-bedrijven en lokale ondernemers en bedrijven.

 

 

Collega bedrijven Syndion

Van onze collega bakkerij Syn in Zoet betrekken wij diverse producten. Onze collega GoedPunt! verzorgt ons drukwerk en onze collega’s van Outsider Art maken prachtige schilderijen die wij graag tentoonstellen (en verkopen) in ons restaurant.
Informatie: www.syndion.nl

 

 

Grontmij Capital Consultants

 

Grontmij Capital Consultants heeft eind 2009 het voornemen gemaakt om in 2010  een maatschappelijk doel te ondersteunen. Medewerk(st)ers van Grontmij adviseren ons op dit moment en op vrijwillige basis met betrekking tot het trekken van gasten naar Metropole in relatie tot de verschillende functies (wonen, winkelen, werken, infrastructuur, recreatie en digitale bereikbaarheid).
Wij beschouwen Grontmij derhalve als een belangrijke “vriend”.
Informatie: www.grontmijcapitalconsultants.nl

 

 

 

VVV Gorinchem

Om de vestingsdriehoek (Gorinchem, Woudrichem en Loevestein) in 2010 landelijk onder de aandacht te brengen zijn er door de gemeente Gorinchem in samenwerking met de VVV een aantal dagprogramma’s uitgewerkt. Een van deze programma’s is: “Happen en trappen”. Wandelaars en fietsers die zich tijdens een actieve dag willen laten informeren over de vestingsdriehoek starten dit programma met koffie en gebak bij Metropole. Daarnaast wordt Metropole opgenomen als een van de mogelijkheden binnen het programma “Vestingsdriehoek à la Carte” en zijn er diverse wandelingen binnen Gorinchem te maken waarbinnen u ons restaurant aan kunt doen.
Informatie: www.vvvgorinchem.nl

 

 

La Gestione

La Gestione is een Nederlands bedrijf, in eerste instantie gestart in Italië, maar vanaf voorjaar 2009 is de focus verlegd naar Nederland met de volgende kernactiviteiten; evenementen, het organiseren van een groot of klein evenement, maar altijd met een link naar Italië Vakanties, verhuur van speciaal geselecteerde vakantiehuizen op bijzondere plaatsen in Italië. Vakantiereizen, samengesteld volgens uw eigen wensen. La Gestione staat voor: professionaliteit, flexibiliteit, enthousiasme en maatwerk.
Informatie: www.lagestione.com

 

 

Wall art photography

Het beeldmateriaal op de website van Metropole is verzorgd door onze partner in professionele fotografie; Wall Art Photography. Alle, op deze website, gebruikte en door Wall Art Photography gemaakte beelden zijn dan ook beschermd door het auteursrecht.
Informatie: www.wall-artphotography.nl

 

 

En natuurlijk staan we open voor meerdere vormen van samenwerking. Uw ideeën zijn van harte welkom.