Lunchen of dineren? Reserveer direct!

0183 699 736

Bijzondere verhalen

 

De kansen en succes van Rianne

 

Rianne is 21 jaar en heeft een licht verstandelijke beperking en een autismespectrumstoornis. Rianne heeft een opleiding gevolgd en is daarna gaan werken op een dagbestedings locatie van Syndion. Dit beviel echter totaal niet waardoor Rianne samen met haar jobcoach is gaan nadenken over haar toekomst.

Rianne heeft besloten om kok te worden en zodoende is ze uitgekomen bij Metropole. In het beging was dit heel erg wennen voor Rianne, maar samen met haar collega's en begeleiders heeft ze dit in 9 maanden om weten te zetten naar een prettige werkplek waar ze naast koken/serveren ook heeft geleerd om samen te werken in een team.

 

Rianne toont enorm veel initiatief en inmiddels kan ze al veel van de gerechten zelfstandig zelf bereiden

 

Het gaat zelfs zo goed dat besloten is dat Rianne een opleiding gaat volgen! Ook dat kan op Metropole omdat wij hier leermeesters hebben die zorg dragen voor een gedegen opleiding. Haar droom is om ooit als zelfstandig werkend kok op de open arbeidsmarkt werkzaam te zijn. Doormiddel van deze opleiding en de ondersteuning komt ze weer een stukje dichter bij haar droom.


Metropole is een van de projecten van Syndion waar door middel van professionaliteit en vakmanschap mensen met een handicap de begeleiding krijgen die zij wensen en nodig hebben.