Lunchen of dineren? Reserveer direct!

0183 699 736

De visie

Cliënt, verwant en medewerker vormen de belangrijkste eenheid voor Syndion. De totale organisatie is erop gericht deze eenheid optimaal te ondersteunen. We zijn binnen en buiten de organisatie blijvend in dialoog. Samen zijn we in beweging om continu te verbeteren en te ontwikkelen.

 

De missie

Syndion biedt uiteenlopende vormen van ondersteuning aan volwassenen en kinderen met een beperking, kleinschalig georganiseerd en midden in de samenleving. Syndion is een waardegedreven organisatie waarin de mogelijkheden van de cliënt en de verbinding tussen cliënt, verwanten en medewerkers centraal staan.

 

Metropole is een van de projecten van Syndion waar mensen met een handicap op professionele wijze de begeleiding krijgen die zij wensen en nodig hebben. Hier krijgen zij de mogelijkheid een 'vak' te leren waardoor er nieuwe kansen ontstaan op een 'gewone' (betaalde) baan.

 

Bij Metropole maakt u tevens kennis met producten van andere werkprojecten van Syndion. Zo hebben wij producten in ons assortiment van Bakkerij Syn in Zoet uit Gorinchem en Dagboerderij De Hoeff uit Giessenburg. Ook treft u geregeld een expositie van kunstwerken aan van kunstenaars OutsiderArt Syndion en wordt ons drukwerk verzorgd door de Gorcumse locatie GoedPunt!. Vraag er gerust naar!